6.12.2009

Croisantteja:


Kaupassa kun kiertelee niin törmää joskus kaikkeen mitä on pakko kokeilla. Eräs tuttavani kerran sanoi, että kokeileppa näitä croisantteja. Minulle annettiin käteen purkki, jossa sanottiin että kun avaat etiketin irti, niin taikina "poksahtaa" pois purkista. Lisäksi vielä croisantit oli valmiiksi jaettu kolmioihin joten ei muuta kuin täyttö, rullaus ja voitelu. Uuniin 200´c n.15min. Se kuulosti jo niin hassulta, että mun oli pakko ostaa tuo kyseinen purkki ja kokeilla. Ihan vain nähdä miten se taikina sieltä purkista poksahtaa :)
Uskomatonta mutta aivan älyttömän hyviä ja vielä kun täytin croisantin salaatinlehdellä, kinkulla ja juustolla. Kahvin kanssa aivan älytsin hyvää. Onkohan kaupoissa vielä jotain mitä minä en ole huomannut. Viime viikolla ostin muka normaalin Myllynparas lehtitaikina levyjä ja kippas kappas kun avasin laatikon siellä oli valmiit tähtitortut valmiiski taiteltuna....Hmmm...kiireisenä aikana on niistä tietysti hyötyäkin. Mutta kun haluaa tehdä niin alusta loppuun itse ;)

Ei kommentteja: