6.3.2011


Paholaisen kakku

5dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
3/4dl kaakaojauhetta
1tl suolaa
1tl soodaa
1tl vaniljasokeria
250g rahkaa
1dl maitoa/kermaa
150g rasvaa
2 kananmunaa

- Laita kuivat aineet kulhoon, lisää rahka, maito/kerma, rasva ja kananmunat. 
- Sekoita tasaiseksi ja kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan.
- Paista 180´c n tunti ( meidän uunissa 160´c ja 1h)
- Sulata päälle suklaata. Itse sulatan kakun päälle Rainbow:in tummaa leivonta suklaata

Tämä kakku on todella mukava ja ihana tehtävä, kun ei tarvitse miettiä sokerin ja kananmunien vaahtoumista. Kaikki aineet vain sekaisin ja vuokaan. Muutaman kerran olen vielä lisännyt vähän suklaarouhetta mukaan...taivaallista :)

Ei kommentteja: