2.4.2011


Tämän ohjeen löysin chocomumin sivuilta . Oli todella hyvää ja helppotekoinen

Voileipäkakku 
16 palaa grahampaahtoleipää
3-4dl maitoa kostutukseen
Täyte
300g kinkkusuikaleita
200g Crème Bonjour Aurinkokuivattu Tomaatti-tuorejuustoa
200g Valio Viola kevyt maustamaton-tuorejuustoa
200g Valio Laktoositonta kevyt crème fraîchea
100g voileipä pikkelssiä ( minä käytin sinappikurkkusalaattia)
Koristelu: Kinkkua, meetwurstia, kurkkua ja kirsikkatomaattia

Ota molemmista tuorejuustoista reilu puolet kulhoon ja sekoita notkeaksi. Lisää pikkelssi ja reilu puolet crème fraîchesta. Lisää lopuksi kinkkusuikaleet ja sekoita.

Päällinen:
Sekoita keskenään molemmat täytteestä yli jääneet tuorejuustot ja loput crème fraîchesta.

Ei kommentteja: