5.3.2010

 

 Löysin tämän ohjeen Pirkka lehdestä. Todella hyvää.

Jauheliha-spagettivuoka:
200g spagettia (pätkä spagettia)

400g jauhelihaa
1 sipuli
1 tlk n500g tomattimurskaa
2tl oreganoa
1tl suolaa
mustapippuria

Juustokastike:
2 rkl voita
4rkl vehnäjauhoja
6dl maitoa
1/2tl suolaa
1/2tl paprikajauhetta
1dl juustoraastetta

Keitä spagetti. Ruskista jauheliha ja sipuli. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Sulata voi kattilassa ja lisää vehnäjauho kiehauta ja lisää maitoa. Sekoita tasaiseksi ja kiehauta miedolla lämmöllä n.5min. Lisää juustoraaste, suola ja paprikajauhe. Voitele vuoka ja laita pohjalle jauhelihaseosta, spagaettia ja toinen kerros sammalla tavalla. Kaada päälle juustokastike. Paista 200´c n30-40min kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ei kommentteja: